Ecosoft 108 - 1-4 personer

Ecosoft 108 - 1-4 personer

Pris: 9.996,00 kr
Moms: 2.499,00 kr
I alt: 12.495,00 kr

Fuldautomatisk og støjfri

Rent og blødt vand - HVER DAG

Mål: BxDxH = 35x52x70

Pris: 9.996,00 kr
Moms: 2.499,00 kr
I alt: 12.495,00 kr
- +
  • Lagerstatus På lager
Beskrivelse

Ecosoft blødgøringsanlæg

Ecosoft water softemer 108 Premium er det mest kompakte produkt i Ecosoft serien, og er bygget optimal i forhold til mindre steder i lejligheder eller byhuse. Med dens kompakte størrelse og design, er denne model let at installere og passer peferkt ind når pladsen er minimal.    
 

Fordele:

-       Blød hud

-       Sundt hår

-       Skinnende rent sanitet uden kalkaflejring

-       Blødt tøj og håndklæder

-       Bevarer farver på tøjet

-       Besparelse på rengøringsmidler

-       Længere levetid på kaffemaskine, opvaskemaskine, elkedler

-       Ideel til bilvask

-       Let installation

-       CE-Godkendt  

Om Ecovand A/S

Om Ecovand A/S

Hos Ecovand A/S er vi eksperter i vand. Vi arbejder konstant for at blive den førende leverandør af blødgøringsanlæg og omvendt osmose i Danmark. Vi søger altid de bedste produkter på markedet til de bedste priser.

Hos Ecovand er vores første prioritet kundens tilfredshed. Derfor forsøger vi også at hjælpe så meget vi kan med vejledning og gode råd til kunden under købsprocessen. Vores produkter hjælper både private boliger og virksomheder til at få den optimale vandkvalitet i hjemmet og på arbejdspladsen. Vores overordnet mål er, at gøre de danske hjem kalkfrie og drikkevandet sundt og rent.

Vi sælger tid og sundt vand.
Tid er det vigtigste vi mennesker har og tid er lige præcist hvad du sparer når du investerer i et blødgøringsanlæg. Du slipper for at bruge massevis af timer på at rense klinkerne på badeværelse og tørre apparaturerne af. Du samtidig sparer både en masse energi samt du udsætter naturen for mindre forurening.

Et menneske består af ca. 60 procent vand. Derfor er det selvsagt livsvigtigt at vi mennesker drikker nok vand i løbet af en dag. Jo renene og mere livsgivende vand vi anvender, desto bedre er kroppens og organernes mulighed for at bruge ressourcerne til livsvigtige funktioner. Derfor vil vi hos Ecovand A/S gerne give vores kunder mulighed for at drikke så rent vand som muligt med vores omvendt osmose anlæg.

Kerneværdier

Få et installations tilbud

Få et installations tilbud

Ring eller skriv til os og få arrangeret et installations tilbud på dit blødgøringsanlæg.

Tlf: 31232020
Mail: info@ecovand.dk 

Ring endelig

Ring endelig

Hos Ecovand er vores første prioritet kundens tilfredshed. Derfor forsøger vi også at hjælpe så meget vi kan med vejledning og gode råd til kunden under købsprocessen.

Vi svarer altid på telefonerne, og bestræber os også altid på at svare på mail inden for 20 minutter i vores kontortid. Denne ligger hverdage mellem 09-16, uden for dette tidsrum kan der være forsinkelser på svartid, vi vil dog gøre vores bedste for at vende tilbage hurtigst muligt. 

Du kan ringe til os på 31232020 eller sende os en mail på ml@ecovand.dk 
Loading...