Service aftale

Lav en service aftale med Ecovand og sikre dit blødgøringsanlæg

Hos Ecovand anbefaler vi et jævnligt eftersyn for at sikre den mest økonomiske drift. Derfor har vi gjort det muligt for vores kunder, at indgå en service aftale med os. Dette indkluderer et årligt service tjek, hvor vores service medarbejder laver et fuldt kontroltjek på dit blødgøringsanlæg, for at sikre, at alt fungerer som det skal. Her tjekker vi bl.a. vandets hårdhed og justere anlægget hvis dette skulle være nødvendigt.  

Prisen for en serviceaftale er 1500 kr årligt. 

Spar salten oveni

I forbindelse med vores service aftale, vil du gratis modtage en ny opfyldning af salttabletter hvergang en af vores VVSer kommer forbi til et service tjek.

Nem og hurtig oprettelse
Oprettelsen af en service aftale med Ecovand er nem og hurtig. Når du køber et af vores blødgøringsanlæg, er alt du skal gøre at sætte kryds i feltet "Serviceaftale". Prisen for det  første år vil derefter blive lagt oven i den oprindelige pris. Datoen for næste service tjek aftales med vores VVSer i forbindelse med installationen af anlægget. 

Få to tjek for en pris!
Hvis du også har et omvendt osmose anlæg (rent drikkevand) fra Ecosoft, kan du få tjekket og skiftet filtre på dette, samt et servicetjek til dit blødgøringsanlæg for den samme pris! Alt du skal gøre er, at markere det lille felt "Service aftale med osmose" på produktsiden.   

Har du allerede et blødgøringsanlæg, men ønsker at oprette en service aftale med Ecovand, skal du være velkommen til at kontakte os på tlf. 30546358 eller info@ecovand.dk, så aftaler vi nærmere med dig.  

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en serviceaftale. 

Loading...