Connect - Syr Lex Plus 10

Connect - Syr Lex Plus 10

Pris: 11.199,20 kr
Moms: 2.799,80 kr
I alt: 13.999,00 kr

Styr vandet med Wi-Fi• Wi-Fi funktion med app
• Unik & eksklusiv design
• LCD Farvedisplay
• Uafhængig af dyre salttabletter
• Saltalarm


- +
  • Lagerstatus På lager
Beskrivelse

Top moderne blødgøringsanlæg
Syr Lex Plus 10 Connect reducerer eller fjerner alt kalket i dit vand via ionbytning. Det er et af markedets mest moderne blødgøringsanlæg, som er udstyret med en touch skærm, som gør det let at indtaste og få information. Syr Lex Plus kan forsyne en husstand med blødt vand på op til 5 personer. Anlægget er en enkelt kolonne system som har den tyske DVGW-godkendelse, hvilket vil sige, at det er godkendt til drikkevand. Syr Lex Plus kan benyttes til både det varme og det kolde vand i huset.  

Udstyret med WiFi
Syr Lex Plus 10 Connect er udstyret med WiFi, hvilket gør det muligt at styre anlægget med SYR app, eller via internettet.
Appen er brugervenlig og viser dig alt der er hver at vide om anlægget. Fra drift til saltbeholdning og skulle der mod forventning ske en fejl på anlægget, så bliver du informeret via appen.

Godkendt til drikkevand
Syr Lex Plus 10 Connect, er ligesom alle Ecovands blødgøringsanlæg, godkendt til drikkevand i de danske hjem. Det er langt fra alle blødgøringsanlæg der er det, selvom at det er et lovkrav i Danmark. Få at have et blødgøringsanlæg der er godkendt til drikkevand, kræver det en tysk DVGW-godkendelse, en hollandsk Kiwa-godkendelse, en svensk type-godkendelse eller en dansk dråbe-godkendelse. 

Om Ecovand A/S

Om Ecovand A/S

Hos Ecovand A/S er vi eksperter i vand. Vi arbejder konstant for at blive den førende leverandør af blødgøringsanlæg og omvendt osmose i Danmark. Vi søger altid de bedste produkter på markedet til de bedste priser.

Hos Ecovand er vores første prioritet kundens tilfredshed. Derfor forsøger vi også at hjælpe så meget vi kan med vejledning og gode råd til kunden under købsprocessen. Vores produkter hjælper både private boliger og virksomheder til at få den optimale vandkvalitet i hjemmet og på arbejdspladsen. Vores overordnet mål er, at gøre de danske hjem kalkfrie og drikkevandet sundt og rent.

Vi sælger tid og sundt vand.
Tid er det vigtigste vi mennesker har og tid er lige præcist hvad du sparer når du investerer i et blødgøringsanlæg. Du slipper for at bruge massevis af timer på at rense klinkerne på badeværelse og tørre apparaturerne af. Du samtidig sparer både en masse energi samt du udsætter naturen for mindre forurening.

Et menneske består af ca. 60 procent vand. Derfor er det selvsagt livsvigtigt at vi mennesker drikker nok vand i løbet af en dag. Jo renene og mere livsgivende vand vi anvender, desto bedre er kroppens og organernes mulighed for at bruge ressourcerne til livsvigtige funktioner. Derfor vil vi hos Ecovand A/S gerne give vores kunder mulighed for at drikke så rent vand som muligt med vores omvendt osmose anlæg.

Kerneværdier

Få et installations tilbud

Få et installations tilbud

Ring eller skriv til os og få arrangeret et installations tilbud på dit blødgøringsanlæg.

Tlf: 31232020
Mail: info@ecovand.dk 

Ring endelig

Ring endelig

Hos Ecovand er vores første prioritet kundens tilfredshed. Derfor forsøger vi også at hjælpe så meget vi kan med vejledning og gode råd til kunden under købsprocessen.

Vi svarer altid på telefonerne, og bestræber os også altid på at svare på mail inden for 20 minutter i vores kontortid. Denne ligger hverdage mellem 09-16, uden for dette tidsrum kan der være forsinkelser på svartid, vi vil dog gøre vores bedste for at vende tilbage hurtigst muligt. 

Du kan ringe til os på 31232020 eller sende os en mail på ml@ecovand.dk 
Loading...