JustAqua Sparkling-ICE

JustAqua Sparkling-ICE

Pris: 10.399,20 kr
Moms: 2.599,80 kr
I alt: 12.999,00 kr

JustAqua Sparkling-ICEF
Få kogende vand, isterninger, danskvand, tempereret vand og koldt vand, alt sammen i en maskine!
Anlægget er samtidig installeret med et filter der fjerner pesticiderne fra vandet og sikre dig rent og sundt drikkevand. 

- +
  • Lagerstatus På lager
Beskrivelse

JustAqua Sparkling-ICE
JustAqua Sparkling-ICEer et topmoderne anlæg som med sin lille størrelse kan stå på dit køkkenbord eller i et skab. Via kontrolpanelet kan du skifte imellem koldt, varmt og kogende vand. Anlægget kan producere isterninger og er udstyret med kulsyreholdte moduler der kan lave vand med brus. Der er indbygget et omvendt osmoseanlæg i JustAqua Sparkling-ICEanlægget der samtidig giver dig rent og filtreret drikkevand. Læs mere om rent drikkevand her

Mål og vægt:

Bredde 29 cm. 

Dybde 52 cm.

Højde: 47,5 cm. 

Vægt: 24,2 kg. 

Om Ecovand A/S

Om Ecovand A/S

Hos Ecovand A/S er vi eksperter i vand. Vi arbejder konstant for at blive den førende leverandør af blødgøringsanlæg og omvendt osmose i Danmark. Vi søger altid de bedste produkter på markedet til de bedste priser.

Hos Ecovand er vores første prioritet kundens tilfredshed. Derfor forsøger vi også at hjælpe så meget vi kan med vejledning og gode råd til kunden under købsprocessen. Vores produkter hjælper både private boliger og virksomheder til at få den optimale vandkvalitet i hjemmet og på arbejdspladsen. Vores overordnet mål er, at gøre de danske hjem kalkfrie og drikkevandet sundt og rent.

Vi sælger tid og sundt vand.
Tid er det vigtigste vi mennesker har og tid er lige præcist hvad du sparer når du investerer i et blødgøringsanlæg. Du slipper for at bruge massevis af timer på at rense klinkerne på badeværelse og tørre apparaturerne af. Du samtidig sparer både en masse energi samt du udsætter naturen for mindre forurening.

Et menneske består af ca. 60 procent vand. Derfor er det selvsagt livsvigtigt at vi mennesker drikker nok vand i løbet af en dag. Jo renene og mere livsgivende vand vi anvender, desto bedre er kroppens og organernes mulighed for at bruge ressourcerne til livsvigtige funktioner. Derfor vil vi hos Ecovand A/S gerne give vores kunder mulighed for at drikke så rent vand som muligt med vores omvendt osmose anlæg.

Kerneværdier

Få et installations tilbud

Få et installations tilbud

Ring eller skriv til os og få arrangeret et installations tilbud på dit blødgøringsanlæg.

Tlf: 31232020
Mail: info@ecovand.dk 

Ring endelig

Ring endelig

Hos Ecovand er vores første prioritet kundens tilfredshed. Derfor forsøger vi også at hjælpe så meget vi kan med vejledning og gode råd til kunden under købsprocessen.

Vi svarer altid på telefonerne, og bestræber os også altid på at svare på mail inden for 20 minutter i vores kontortid. Denne ligger hverdage mellem 09-16, uden for dette tidsrum kan der være forsinkelser på svartid, vi vil dog gøre vores bedste for at vende tilbage hurtigst muligt. 

Du kan ringe til os på 31232020 eller sende os en mail på ml@ecovand.dk 
Loading...