Om Ecovand

Om Ecovand A/S

Hos Ecovand A/S er vi eksperter i vand. Vi arbejder konstant for at blive den førende leverandør af blødgøringsanlæg og omvendt osmose i Danmark. Vi søger altid de bedste produkter på markedet til de bedste priser.

Hos Ecovand er vores første prioritet kundens tilfredshed. Derfor forsøger vi også at hjælpe så meget vi kan med vejledning og gode råd til kunden under købsprocessen. Vores produkter hjælper både private boliger og virksomheder til at få den optimale vandkvalitet i hjemmet og på arbejdspladsen. Vores overordnet mål er, at gøre de danske hjem kalkfrie og drikkevandet sundt og rent.

Vi sælger tid og sundt vand.
Tid er det vigtigste vi mennesker har og tid er lige præcist hvad du sparer når du investerer i et blødgøringsanlæg. Du slipper for at bruge massevis af timer på at rense klinkerne på badeværelse og tørre apparaturerne af. Du samtidig sparer både en masse energi samt du udsætter naturen for mindre forurening.

Et menneske består af ca. 60 procent vand. Derfor er det selvsagt livsvigtigt at vi mennesker drikker nok vand i løbet af en dag. Jo renene og mere livsgivende vand vi anvender, desto bedre er kroppens og organernes mulighed for at bruge ressourcerne til livsvigtige funktioner. Derfor vil vi hos Ecovand A/S gerne give vores kunder mulighed for at drikke så rent vand som muligt med vores omvendt osmose anlæg.

Kerneværdier

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Loading...